
Vyzrálé hovězí z Posázaví

Kdy pro maso?
Termíny výdejů
Výdej masa a volný prodej regionálních dobrot každý výdej – termíny níže. Zpravidla pátek 12-17 h, sobota 9-11 h
V březnu spustíme na farmě samoobchůdek s naším masem, výrobky a regionálními dobrotami 🙂
Pátek21. 3. 2025
PLNO
Pátek28. 3. 2025
PLNO
Pátek11. 4. 2025
plno
Pátek25. 4. 2025
Hovězí maso - volno - termín se možná bude měnit




Jsme tu pro Vás už téměř 10 let
Vyzrálé maso z rodinné farmy
Výroba exkluzivních regionálních potravin vždy byla hlavní myšlenkou naší práce.
Věříme, že i Vy budete spokojeni s produkty z naší farmy, ať už se jedná o vyzrálé hovězí maso, vepřové maso, a mnoho dalšího ve stálé nebo sezonní nabídce.
Jsme hrdými držiteli Regionální značky
Vyzrálé hovězí z Posázaví
Objednejte si hned:
Milujete steaky? Nedáte dopustit na silné vývary? Vaříte pro celou rodinu? Objevte naše vyzrálé hovězí 🙂


Kostky na guláš
240 Kč
1000 g
1
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5


Hovězí mleté
115 Kč
500 g
1
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5

Hanger steak
420 Kč
1000 g
1
- 1

Flank steak
440 Kč
1000 g
1
- 1
- 2
- 3
- 4
Zobrazit celou nabídku
Vždy při výdeji masa
Regionální prodej
Při výdeji masa si u nás můžete zakoupit další naše výrobky
- Hovězí a vepřové ve vlastní šťávě
- Luncheon meat
- Paštiky
- Vejce
- Med
A výrobky lokálních producentů:
- Minimlékárna Maryša – jogurty, zákysy, čerstvé sýry
- Bezva Řepa
- Dobroty od Kovářky – marmelády, sirupy a saláty
- Fajna Pasta – těstoviny a risotta
- Moravčíkova vína
- Království chuti – rozličné druhy koření
- Minipivovar Špácal – světlá 11° a polotmavá 12°
- Natu – granola, jablečné chipsy, lyo mix, oříšky, kombucha
- Pekař Ondřej – chléb, ciabatta, loupáky – pouze na objednávku
